Nyheder i Ungdomshuset Dortheavej 61

Boykot Thisted Bryghus!

okt 25 2021 Officiel udmelding fra Ungdomshuset, om Thisted Bryghus.

Angående K-Town Virus Weekend

sep 13 2020 Kære naboer, Vi er kede af de gener musikken i går har påført nogle af jer.

Støt Ungdomshuset igennem corona-lukning

aug 27 2020 Ungdomshuset går igennem en svær tid økonomisk pga. knap 6 måneders corona-lukning. Støt Ungdomshuset ved at købe merch i vores webshop på barrikaden.dk

Midlertidig lukning for at mindske smitte

mar 17 2020 Ungdomshuset har valgt, som følge af Corona virus situationen, at lukke huset og dets aktiviteter ned, dette indebærer at der ikke er folkekøkken, åbent i baren, bogcaféen, øvelokalerne, træningssalen eller andre af husets faciliteter.

Ingen Ungdomshus Fastelavn 2020

feb 19 2020  Ingen Ungdomshus Fastelavn 2020

Ungdomshuset gennem 35 år - udstilling

mar 1 2017  I Ungdomshuset vil der i anledning af 10 års dagen for rydningen af 69 være en udstilling, der i ord og billeder viser kampen for Ungdomshuse igennem 35 år.

Pressemeddelelse fra Ungdomshuset ang Jagtvej 69

feb 28 2017  Vi har de seneste dage måbende set på, mens størstedelen af den danske presse ivrigt har fremlagt Vendepunktet og Procasas planer for Jagtvej 69, hvor Ungdomshuset lå. Vi deler ikke den rosenrøde opfattelse af projektet, som en del medier synes at have anlagt. Vi mener derimod at det oser langt væk af at være et projekt der, under påskud af at skulle hjælpe byens udsatte unge, i stedet bliver brugt som et behændigt forstadie til et egentligt kommercielt byggeri på Jagtvej 69.

Udtalelse vedr. bookningen af "Mor"

okt 6 2015 I kølvandet på arrangementet “Støt folk på flugt” som Ungdomshuset afholdt fredag den 18. september, har vi modtaget en del kritik for bookningen af “MOR”, som består af de to kvinder Karen (også kendt under navnet “Mø”) og Josefine. Vi synes derfor at det er på sin plads at forklare hvorfor vi valgte at booke bandet og samtidig benytte lejligheden til at slå fast hvor Ungdomshuset befinder sig, som modkulturelt aktivitetshus og koncertsted, i forbindelse med det kulturelle boykot af Israel.

Ny mail! New mail!

jun 9 2015 Ungdomshuset har fået ny mail-adresse! The Youth House has a new mail address!

Ungdomshuset Facebook account hacked

maj 9 2015 Our account was hijacked yesterday night by unknown people.

Sider:
1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7