Nyheder i Ungdomshuset Dortheavej 61

Udtalelse vedr. bookningen af "Mor"

okt 6 2015 I kølvandet på arrangementet “Støt folk på flugt” som Ungdomshuset afholdt fredag den 18. september, har vi modtaget en del kritik for bookningen af “MOR”, som består af de to kvinder Karen (også kendt under navnet “Mø”) og Josefine. Vi synes derfor at det er på sin plads at forklare hvorfor vi valgte at booke bandet og samtidig benytte lejligheden til at slå fast hvor Ungdomshuset befinder sig, som modkulturelt aktivitetshus og koncertsted, i forbindelse med det kulturelle boykot af Israel.

Ny mail! New mail!

jun 9 2015 Ungdomshuset har fået ny mail-adresse! The Youth House has a new mail address!

Ungdomshuset Facebook account hacked

maj 9 2015 Our account was hijacked yesterday night by unknown people.

Bevar NV Autoparken – for et grønnere og mere kreativt byrum!

jun 16 2014 I hjertet af Nordvest, på Provstevej, ligger NV Autopark - en byhave, der er blomstret op i løbet af de sidste fem år. Grunden stod tom, og kreative sjæle fra kvarteret byggede den sejeste park i Nordvest!

Bargruppen: Nye åbningstider!

apr 2 2014 Bargruppen har besluttet at holde åbent hver torsdag, fredag og lørdag. Læs mere her!

Ungdomshuset støtter Rote Flora - Ungdomshuset supports Rote Flora

mar 15 2014 I dag er der her solidaritetsdemonstration i København til støtte for det selvstyrende kulturhus Rote Flora i Hamborg. Vi bakker stolt op om initiativet! Today there's a solidarity demonstration in Copenhagen for the autonomous house Rote Flora in Hamburg. We're proudly backing this initiative!

Sammen mod fascisme!

mar 10 2014 Den 8. marts blev en gruppe venstreradikale aktivister overfaldet efter en Tag Natten Tilbage-demonstration i anledning af Kvindernes Internationale Kampdag. Aktivisterne blev udsat for mordforsøg af mindst seks knivbevæbnede nazister på Möllan i Malmö. Fire af vores kammerater kom til skade, flere af dem alvorligt. Den ene pådrog sig livstruende skader.

Vegansk super brunch er tilbage!

mar 2 2014 Så er vegansk super brunch endelig tilbage i Ungdomshuset! Vi serverer brunch hver anden søndag (lige uger) kl 12.00-15.00 - og vi starter allerede søndag den 9. marts!

Prisstigning på folkekøkken!

feb 10 2014 Så er den gal igen! Efter 20 år med mad til en flad tyver, har de stigende fødevarepriser ramt vores allesammens yndlingsfolkekøkken godt og grundigt. Uge efter uge serveres der vegansk og økologisk mad, men folkekøkkenet er konstant mere eller mindre på røven, og vi vil jo så gerne fortsætte med at gøre både maden og køkkenet bedre.

Folkekøkkenet i Ungdomshuset vender stærkt tilbage i det nye år!

dec 19 2013 Efter en kort pause vender folkekøkkenet tilbage i 2014! Læs mere om planerne her

Sider:
1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6