fredag 28.12 - 2018

MELTING WALKMEN (kbh)
CHAINSAW EATERS (kbh)
+ TBA

kl. 21:00

melting.jpg

 

For 10 år siden startede det kortlevede label/booking-gruppe/kunstnerkollektiv Red Tape. Første udgivelse derpå var en split-LP med henholdsvis post-punkerne i Melting Walkmen og synth-punk duoen Chainsaw Eaters. For at fejre 10-året for denne udgivelse, har vi genoplivet Red Tape for en enkelt udgivelse med dertilhørende festivitas!

 

Vi har lavet en pisse flot 7" med et nummer fra hver kunstner - 100 nummererede kopier på hvid vinyl + et broderet patch

 

Den 28. december kl.20 slår Ungdomshuset dørene op for en aften med støjende post-punk, dyster, synthdrevet art-punk.

 

----

 

CHAINSAW EATERS

Chainsaw Eaters spiller tung, mørk synth-punk med masser af reverb og weltschmerz - lyden af lænker på bunden af en forladt, nedsmeltet atomreaktor.

 

MELTING WALKMEN
Melting Walkmen spiller et sammensurium af eksperimenterende post-punk og støjet collegerock. Et hektisk katarsis af støj, angst og selvforagt.

 

DJ's :
CHEF & QUIZ
Chef & Quiz spiller eksperimenterende artsy rock, NDW, post punk, støjrock og ellers hvad der lige falder ind imellem. En psykedelisk rodekasse.

KIMSAW
KimSaw spiller op til dans med kendte såvel som ukendte italo-baskere og new-wave hits.

 

I løbet af aftenen vil der være tombola med forskellige sager fra Red Tape dagene - test tryk, T-shirts og den slags med en special guest som vært!

Mere info følger...

FB-event >> https://www.facebook.com/events/1713643405600806/